Rolete textile Bucuresti

Rolete textile Standard

Rolete textile Standard

Roletele textile simple sunt cele mai ieftine produse din oferta noastra. Daca preferati designul interior minimalist, dar in acelasi timp elegant si functional, atunci acest model este o buna alegere. Configuratorul nostru de pret pentru rolete textile simple va ofera o imagine destul de clara a costului acestor produse. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

In configuratorul online puteti alege dimensiunile in centimetri, modelul si culoarea materialului, precum si culoarea accesoriilor. Materialele textile sunt ordonate de sus in jos, in functie de pret, incepand de la cel mai mic pret pana la cel mai mare. Pretul roletelor textile difera in functie de caracteristicile materialului, respectiv textura, compozitie si densitate.

Va punem la dispozitie mai multe modele de tesaturi pentru rolete textile, in cateva zeci de de culori si nuante, si accesorii in diverse culori. Tesaturile sunt rezistente la murdarire si decolorare si necesita o intretinere minima.

Acessoriile albe sunt cele mai ieftine si sunt incluse standard. Accesoriile colorate, optionale, sunt cu putin mai scumpe. Cablurile laterale de ghidaj sunt tot optionale si costa 8,00 RON in plus pentru o roleta textila, indiferent de dimensiuni.

Masuratorile, transportul si montajul se asigura contra cost, 15% din valoarea comenzii, dar nu mai putin de 100.00 RON + TVA /comanda. Masuratorile si montajul sunt foarte simple, va vom oferi toate informatiile necesare la showroom.

Rolete textile Standard - calculator de pret

1. Alegeti dimensiunile (latime x inaltime)
2. Alegeti materialul si culoarea 3. Culoarea accesoriilor 4. Calcul pret

Latime (cm): Inaltime (cm):
Calculator pret rolete textile
Contact
Keywords
rolete textile ieftine, rulouri interioare ieftine, jaluzele rolete ieftine, storuri interioare simple, storuri textile ieftine, jaluzele interioare